s

Dotare tehnică

s Cate ceva despre dotarea centrului "Optisav" aţi vazut deja în rubrica servicii.
s Echipamentele de ultimă oră, informatizate şi/sau asistate de calculator permit diagnosticarea precisă, măsurarea exactă a parametrilor specifici ochiului uman şi câmpului vizual.
s Stocarea datelor în calculator permite atât medicului cât şi pacientului să deţină un control exact asupra evoluţiei clinice şi a eficienţei măsurilor terapeutice şi de corecţie aplicate.

Pentru glaucom

s Reichert Pachymeter este nou ATP tonometrul Auto NCT este primul tonometrul & pachymeter complet integrate, care combină măsurarea PIO şi TVC într-un singur instrument.
s Reichert - Pachymeter este conceput ca răspuns la numeroase studii clinice care au demonstrat importanţa de măsurare a grosimii corneei în zona centrală precum şi a presiunii intraoculare, factori esenţiali în managementul pacienţilor cu glaucom.

s In laboratorul de tehnica medicala oftalmologica, tehnicienii masoara cu precizie lentilele determinandu-le exact parametrii.
s Aparatura "Topkon" din dotare nu permite strecurarea vreunei erori, lucru care, la atelierele clasice se intampla frecvent.

s Tehnicienii stiu ca lentilele vor trebui montate extrem de precis in rame, tinand cont de prescriptia medicala, de conformatia faciala si micile asimetrii specifice, in parte, fiecarei persoane.
s Dupa ce a determinat exact parametrii si pozitionarea lentilei in raport cu punctele de referinta ale ochiului uman, tehnicienii introduc lentila in aparatul din imagine (foto dreapta).
s De la tatatura, aparatului ii sunt comunicate: configuratia si dimensiunile ramei de ochelari, parametrii optici de pozitionare a lentilei precum si celelalte date obtinute in urma investigatiilor medicale.
s Cu o precizie imposibil de realizat intr-un atelier clasic, aparatul taie automat si slefuieste lentila pregatind-o pentru montarea in rama.

sus
telefon spital onesti0788 357 966locatie Locaţies
facebook