s

Servicii

Pentru glaucom

s Reichert Pachymeter este o noutate, primul aparat care are integrate funcţiile de măsurare a tensiunii oculare şi a grosimii corneei.
s Presiunea intraoculară este măsurată fără atingere.
s Reichert - Pachymeter este conceput ca răspuns la numeroase studii clinice care au demonstrat importanţa de măsurare a grosimii corneei în zona centrală precum şi a presiunii intraoculare, factori esenţiali în managementul pacienţilor cu glaucom.

 

s Parametrii caracteristici campului vizual sunt măsuraţi cu aparatul din imagine.

s Medicul beneficiază de o "harta" complexa zonelor de minima si maxima acuitate vizuala.

s Măsurătorile sunt asistate de calculator şi au un rol determinant în prescrierea lentilelor progresive personalizate pentru vedere la distanţă şi apropiere.

 

s In laboratorul de tehnică medicală oftalmologică, tehnicienii măsoară, cu precizie, lentilele determinându-le exact parametrii.
s Aparatura "Topcon" nu permite strecurarea vreunei erori, lucru care, la atelierele clasice se întâmplă frecvent.
s Tehnicienii stiu că lentilele vor trebui montate precis în rame, ţinând cont de prescripţia medicală, de conformaţia facială şi micile asimetrii specifice fiecărei persoane.

 

s După ce a determinat exact parametrii şi poziţionarea lentilei în raport cu punctele de referinţă ale ochiului uman, tehnicienii introduc lentila în aparatul din imagine.
s De la tatatura, aparatului ii sunt comunicate: configuratia si dimensiunile ramei de ochelari, parametrii optici de poziţionare a lentilei precum şi celelalte date obţinute în urma investigaţiilor medicale.
s Cu o precizie imposibil de realizat într-un atelier clasic, aparatul taie automat şi şlefuieste lentila pregătind-o pentru montarea în rama.

sus
telefon spital onesti0788 357 966locatie Locaţies
facebook